LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Första bilderna på Dolph Lundgren – efter tunga sjukdomsbeskedet

23 maj, 2023 
Simon Lundh
Dolph Lundgren
Dolph Lundgren berättade i början av maj om sitt cancerbesked.
Nu uttalar sig filmstjärnan efter att han gått ut med sjukdomen.
– Anledningen till att jag gick ut med beskedet, säger Dolph.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”Brand logo
Sonen Anton bryter tystnaden om Tommy Körbergs nära döden upplevelse: ”Orolig”

Filmstjärnan Dolph Lundgren, 65, bekräftade i början av maj att han hade drabbats av lugncancer. 2015 var året som han fick reda på att han hade drabbats av sjukdomen. Fem år senare 2020 kom ytterligare ett bakslag då cancern återigen kom tillbaka. Läkarna som satte diagnosen gav honom då två till tre år att leva.

Dolph Lundgrens första ord efter sjukdomsbeskedet

Efter att Dolph släppte bomben om hans sjukdom berättade Dolph om när han fick beskedet från sin doktor. Något som Dolph uttalade sig i en intervju med journalisten Graham Bensinger:

Annons

– Han sa att jag borde ta en paus och tillbringa tid med familjen. Han sa att jag nog hade två till tre år kvar att leva, men jag hörde i hans röst att han trodde att det var kortare än så, sa Dolph i intervjun.

Under åtta år har Dolph kämpat mot cancern och han har under den tiden tagit bort sex tumörer. När cancern kom tillbaka så hade den spridit sig till lungorna, ryggraden, magen och njurarna.

Förra året behandlades dock Dolph på nytt av en annan doktor. Något som resulterade i att tumören krympt med 90 procent.

Första bilderna på Dolph Lundgren efter cancerbeskedet

Några dagar efter att Dolph berättat om sin kamp, kom det ut nya bilder på filmstjärnan. Bilder på Dolph i träningskläder.

I en video från TMZ uttalar sig skådespelaren om hur han mår efter att gått ut med nyheten.

– Jag mår bra, jag mår bra nu, säger Dolph i videon.

Dolph Lundgren tillsammans med sin flickvän Emma Krokdal
Annons
Filmstjärnan på språng i träningskläder

Reportern nämner att Dolph är en inspiration för att han berättat om sin sjukdom. I videon får Dolph också frågan om hur många som hört av sig till honom efter att han gick ut med tunga sjukdomsbeskedet.

– Det känns bra, anledningen till att jag gick ut med beskedet var för att om jag kan hjälpa en person så kommer jag göra det, säger Dolph i videon.

FOTO: Earl Gibson III/Shutterstock/Mario Anzuoni/Reuters

Annons